Logo decombinatieridderkerk.nl

VV Rijsoord scoort met vrouwen

RIJSOORD - Zoals bij veel clubs zijn ook bij de v.v. Rijsoord de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in volle gang al is de exacte datum waarop men aan het nieuwe seizoen echt gaat beginnen nog steeds een vraagteken. Momenteel mogen de vrouwen en meisjes gelukkig wel al enkele weken trainen waarbij de vrouwen nog te maken hebben met de 1,5 meter regel, die gelukkig binnenkort ook vervalt, terwijl bij de meisjes inmiddels wel weer ‘’gewoon’’ kan worden getraind.

Tevredenheid is er bij v.v. Rijsoord over de groei van de vrouwen- en meisjesafdeling, die zichnog steeds voortzet. Zeker de meisjesafdeling is aan een flinke opmars bezig. Zoals het er nu naar uitziet heeft de v.v. Rijsoord volgend seizoen de beschikking over 1 team voor Vrouwen 1, 1 Meisjesteam O15, 2 Meisjesteams O13, 1 Meisjesteam O11 en 1 Meisjesteam O9.

Om de afdeling nog verder uit te bouwen met in de toekomst ook een MO19 en een MO 17 is de v.v. Rijsoord naarstig op zoek naar vrouwen en meisjes in alle leeftijdscategorieën die willen gaan spelen bij een gezellige vereniging waar plezier een belangrijk iets is naast het in teamverband ook presteren. Met diverse activiteiten zoals een Vrouwen en Meisjestoernooi in 2021, een strandtraining, diverse voetbalactiviteiten, een afsluitingsweekend in mei/juni 2020/2021 en enkele avonden waarbij de saamhorigheid voor de totale afdeling voorop staat.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Bram Lindhout (voor het vrouwenteam) via 06 2744 0784 / e.kuil3@upcmail.nl of Ardi Huizer (voor de meisjesteams) via 06 5139 5280 of huizerlangeweg97@gmail.com.

Door de grote uitbreiding van de meisjesafdeling is Rijsoord nog op zoek naar een technisch–coördinator die de meisjes op technisch gebied gaat leiden. Degenen die hier interesse in hebben kunnen zich ook melden via bovenstaande telefoonnummers en/of emailadressen.

Meer berichten