Vooraf reserveren voor zomerconcert

RIDDERKERK - Het jaarlijkse instrumentale zomeravondconcert in de Boezemkerk in Ridderkerk-Bolnes kan op zaterdag 11 juli gewoon doorgaan. Wel met de restrictie dat er voldoende afstand moet worden gehouden en er geen consumpties worden geserveerd. Ook staat er dit keer geen samenzang op het programma.

Bij de ingang van de kerk zal men de handen kunnen ontsmetten. Bij de entree van de kerk worden aan elke bezoeker enkele vragen gesteld over gezondheidssituatie. Wie geserveerd heeft maar op de dag van het concert klachten heeft wordt verzocht thuis te blijven. In de kerk geldt een vaste looproute.

CD-presentatie
Medewerkenden aan dit concert zijn Pascal van der Velde en Matthijs Valkenwoud (trompet), Marien Stouten (orgel) en Jan Peter Teeuw (piano). Op het programma staan (licht)klassieke werken, populaire muziek, bewerkingen over geestelijke liederen en een improvisatie op verzoek. Op deze avond wordt ook de nieuwe cd ‘Con Brio’ gepresenteerd, die Pascal, Matthijs, Marien en Jan Peter recent hebben opgenomen.
In verband met de anderhalve meter maatregel moet men vooraf te reserveren (met doorgeven van telefoonnummer en leeftijden) via een mail naar: janpeterteeuw@filternet.nl of appen naar 06 8142 1468.
Gezinnen mogen in de kerk wel bij elkaar zitten. Thuis zal men het concert met een livestream kunnen meemaken via: www.youtube.com/user/marienstouten. Het zomerconcert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. De toegang is net als voorgaande jaren gratis. Na afloop is er een (digitale) collecte voor de onkosten.