Een van de woningtypen van "De Oude Boomgaert"

Presale voor “De Oude Boomgaert”

RIDDERKERK - Op het vooormalige terrein van De Jong Tours in Rijsoord realiseert Heilijgers uit Amersfoort het bouwplan “De Oude Boomgaert”. Dit staat voor 56 energieneutrale grondgebonden woningen en 10 vrije kavels op een mooie groene en waterrijke locatie nabij het Waalbos.

De Oude Boomgaert kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningen. Zo zijn er rijwoningen, luxe comfortwoningen (met slaapkamer en badkamer op begane grond) én twee-onder-een-kapwoningen in verschillende verschijningsvormen. Dit nieuwe wijkje onderscheidt zich doordat er heel veel ruimte tussen de woningen is gelaten in combinatie met grote tuinen. Standaard worden alle woningen voorzien van veel zonnepanelen, bodemwarmte en een regeling om de ruimtes te koelen. Prijzen vanaf circa € 390.000,- v.o.n.

Proefdagen
Belangstellenden zijn harte welkom om "De Oude Boomgaert" te komen ontdekken. Dit kleinschalige evenement is op 9 juli van 18.00 tot 21.00 uur en 11 juli van 10.00 tot 14.00 uur. Er wordt dan meer informatie gegeven over de woningen. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus het is noodzakelijk om van te aan te melden. Een 'proefmoment' kan men selecteren op: www.deoudeboomgaert.nl.
Vanaf 9 juli 18.00 uur gaat ook de officiële inschrijving voor de verkoop van de woningen digitaal van start. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Van Spronsen Makelaars via 078 681 2566 of Heilijgers via 033 454 5700. Mailen kan naar: info@deoudeboomgaert.nl.