'Op reis' met Jan Peter Teeuw

RIDDERKERK - Op woensdag 22 juli geeft Jan Peter Teeuw een online orgelconcert vanuit de Wilhelminakerk in Slikkerveer. Het thema van deze ’s zomerse orgelbespeling is ‘Op reis’.

Als vaste organist van de Wilhelminakerk kent Jan Peter het Huyser-orgel door en door. Alle mogelijkheden van het prachtige instrument zullen dan ook benut worden! Op het programma staan bekende klassieke werken uit diverse ‘vakantielanden’, koraalbewerkingen en improvisaties op verzoek.
Het concert begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur. Helaas is het concert niet voor publiek toegankelijk. Thuis meekijken kan daarom live via Jan Peters Facebookpagina (www.facebook.com/janpeter.teeuw) en naderhand ook via YouTube.