Waterpret bij Speeltuinvereniging Slikkerveer

RIDDERKERK - De speeltuin van Speeltuinvereniging Slikkerveer staat van maandag 27 juli t/m zaterdag 1 augustus in het teken staan van waterpret. Er zal een grote waterglijbaan vanaf de kabelbaan heuvel naar beneden liggen!

In het peuter/kleuter gedeelte zullen teiltjes met een laagje water en waterspeelbanen liggen om met bootjes te spelen! Bij die waterpret zijn waterpistolen en waterspuiten toegestaan buiten het peuter/kleuter gedeelte. Waterballonnen en waterballen zijn niet toegestaan.
In verband met extra toezicht is de speeltuin nog opzoek naar vrijwilligers die twee uurtjes willen helpen. Graag hiervoor aanmelden in de week voor het waterfestijn bij de kassa.

De speeltuin aan het Tegelpad is (bij voldoende vrijwilligers) de gehele zomervakantie (20 juli t/m 29 augustus) open van maandag t/m zaterdag van 13.30 t/m 17.00 uur. Een 10-strippenkaart voor de speeltuin is t/m 1 augustus met korting verkrijgbaar: € 5 i.p.v. € 7,50.