Logo decombinatieridderkerk.nl
Een voorbeeld van een kussen dat gemaakt kan worden met een kant-en-klaar pakket
Een voorbeeld van een kussen dat gemaakt kan worden met een kant-en-klaar pakket

Kussens maken voor bankjes van Bezoekerscentrum Waalbos

De afwerking van het Bezoekerscentrum Waalbos in Rijsoord vordert met rasse schreden. De toiletten zijn betegeld, de muren van glasvlies voorzien en geschilderd, de coating op de vloeren aangebracht en momenteel wordt de keuken geïnstalleerd. Dit alles dankzij sponsors, gulle gevers en vele handen van vrijwilligers. Inmiddels worden er ook plannen gemaakt voor de verdere inrichting van het gebouw. Bij het ontwerpen van het gebouw zijn er ook twee halfronde zithoekjes gecreëerd. 


Constructiebedrijf JeVeWe gevestigd aan de Waalweg heeft aangeboden om voor deze zithoekjes halfronde bankjes te ontwerpen en deze aan het Bezoekerscentrum te schenken. Vanuit deze zithoekjes heb je een prachtig uitzicht op het Waalbos en om dan echt lekker te kunnen zitten is het idee ontstaan om kussens te haken. Iedereen die graag handwerkt kan hierbij helpen.

Compleet kussenpakket
Samen met Mariannes Brei- en Haakboetiek is er een compleet kussenpakket samengesteld om een kussen maken. Dit pakket bestaat uit katoenbollen (keuze uit drie kleurstellingen), binnenkussen, vulling, label en beschrijving van de werkwijze. De prijs van dit complete pakket is slechts € 25,Door het schenken van dit door u zelf gehaakte kussen geeft u kleur aan het Bezoekerscentrum Waalbos. En zeg nou zelf: wat is er mooier dan zittend op je eigen kussen en onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee te genieten van het prachtige uitzicht op het Waalbos. Ook Marianne draagt het bezoekerscentrum een warm hart toe en doneert 10 euro per verkocht pakket aan het bezoekerscentrum.
Op zaterdag 12 september, verwachten we ons Bezoekerscentrum feestelijk te open. Haakt u graag? Koop dan een pakket en maak een mooi kussen voor het bezoekerscentrum. De pakketten zijn te koop bij:
Mariannes Brei- en Haakboetiek aan de Rijsoordsestraat 30. Openingstijden: dinsdag 9.30 tot 13.00 uur, donderdag 9.30 tot 15.30 uur en vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur. Website: www.mariannesbreihaakboetiek.nl.


Meer berichten