Soeppy foodtrailer wekelijks in Ridderkerk

RIDDERKERK - Na ongeveer anderhalf jaar stopt de Rijsoordse onderneming Soeppy.nl met haar mobiele soepwinkel op het NS station Barendrecht. In april 2019 stond Eveline Hoogeboom er voor het eerst met haar soepwagen en al snel had zij een vaste groep trouwe klanten opgebouwd.

Niet alleen om even snel een kop koffie te halen in de morgen, maar vaak ook voor een uitgebreider praatje. ’s Middags had ze haar vaste klanten van het handelsterrein en uit de naastgelegen woonwijk. Zo ontstond er al snel een band tussen Evelyne en de vaste klanten. ,,In die anderhalf jaar tijd heb ik veel geleerd en ons concept ‘soep op wielen’ goed neer kunnen zetten. Goed luisteren naar de wens van de klant en kijken of je daarop in kan spelen, is zo interessant. Het brengt je vaak op ideeën die je zelf niet bedacht zou hebben.”
Soeppy.nl staat ook op events en festivals en wordt regelmatig ingehuurd voor catering klussen. Dit blijft zij doen. Evelyne gaat daarnaast verder op twee vaste standplaatsen in Ridderkerk. Op maandag en donderdag zal ze aanwezig zijn op het Vlietplein in Drievliet en op woensdag op het Dillenburgplein in Slikkerveer. Foto: ©gabeesfotografie