Toch 3x2 beleving bij RTV-Ridderkerk

RIDDERKERK - Ondanks dat er dit jaar in verband met het coronavirus geen Jeugdwielertoer 3x2 wordt georganiseerd is er bij RTV-Ridderkerk toch TV- en Radio 3x2. In de week dat oorspronkelijk 3x2 gepland stond fietst RTV-Ridderkerk met een klein maar bijzonder team de route, waarbij diverse herkenbare plaatsen belicht zullen worden.

De ploeg komt oude bekenden tegen en ontmoet 3x2- coryfeeën en andere interessante mensen. Hiervan worden radio- en tv-opnames gemaakt. De tv-opnames zijn vanaf maandag 17 augustus in een dagelijks 3x2 journaal te zien om 19.00 en 20.00 uur. De radioopnames worden in een speciale uitzending gebracht op vrijdag 21 augustus van 15.00 tot 18.00 uur. Deze uitzending wordt herhaald op zaterdag 22 augustus op dezelfde tijd.
De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is er TV Ridderkerk, te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk App.