Logo decombinatieridderkerk.nl
Radio 10-dj Gerad Ekdom en zijn sidekick Evelien de Bruijn zijn weer op zoek naar de leukte hond van Nederland
Radio 10-dj Gerad Ekdom en zijn sidekick Evelien de Bruijn zijn weer op zoek naar de leukte hond van Nederland

Hond Tessa uit Ridderkerk genomineerd voor verkiezing Leukste Hond van Nederland

RIDDERKERK - Radio 10-dj Gerard Ekdom startte vorig week een zoektocht naar de leukste hond van Nederland. Een van de kanshebbers is de Ridderkerkse hond Tessa, die tot de laatste vijf is doorgedrongen.

Na het grote succes van de eerste zoektocht vorig jaar, is Radio 10-dj en hondenliefhebber Gerard Ekdom ook dit jaar weer op zoek naar een hond die deze erepenning verdient. Alle baasjes van Nederland konden hun hond aanmelden om kans te maken de opvolger te worden van labradoodle Pieter. Na een overweldigende aanmeldingsronde met honderden leuke honden heeft hondenkenner Martin Gaus zich afgelopen weekend gebogen over alle opgegeven viervoeters. Samen met een vakkundige jury heeft hij de vijf allerleukste honden geselecteerd. De vijf finalisten die het tegen elkaar gaan opnemen zijn: Berner Sennen DJ – (Emmeloord), Teckel Zazou (Naarden), Shih Tzu Tessa (Ridderkerk), Labrador Retriever Juup – (Baarle-Nassau) en Mastif Tinus (Den Bosch).
Tot en met aanstaande vrijdag 18 september 08.30 uur kan er via de website van Radio 10 (www.radio10.nl) gestemd worden op de leukste hond. Dezelfde dag komen de vijf finalisten naar de Radio 10-studio voor de spannende ontknoping waarbij Gerard Ekdom samen met Martin Gaus zal onthullen welke viervoeter de allerleukste is.
De winnende hond krijgt eeuwige roem, een prachtige ‘brokaal’ en een jaar lang gratis hondenbrokken.

Meer berichten