Willem van Dijen heet iedereen welkom bij Flynn's in Ridderkerk

Flynn’s wil alle gasten laten genieten

RIDDERKERK - Een nieuw restaurant starten in coronatijd. Flynn’s doet dat in Ridderkerk. Aan de Ringdijk is de tweede vestiging van Flynn’s steaks & bites geopend.

“We wilden hier eigenlijk al in april van start. Toen de coronamaatregelen van kracht werden hebben we de herinrichting met een wat rustiger tempo gedaan. Nu zijn we er helemaal klaar voor, ook al mogen we nog niet al onze tafels benutten” vertelt Willem van Dijen, die van Flynn’s in Vlaardingen overgekomen is. De formule van het restaurant van de van origine Ierse Junior Flynn heeft zich daar al bewezen. De menukaart biedt keuzemogelijkheden voor onder meer flinke stukken Tomahawk steak, Chateau Briand en Rib-eye steak van goede kwaliteit. Voor de niet-vleeseters zijn er diverse vis- en vegetarische gerechten. Bij de verschillende tapbieren is ook hier Guinness.

Ook voor lunches
“We hebben de kaart niet één op één gekopieerd. Hier willen we een stapje hoger. Bovendien hebben we hier voor het eerst ook een lunchkaart. Er zitten veel bedrijven in deze omgeving en we kunnen ook een zakenlunch, al of niet met oesters en kaviaar, goed verzorgen” benadrukt de gastheer. De gasten een plezierige middag of avond bieden is de staf van Flynn op het lijf geschreven. “Het zijn de mensen aan de tafel die het tempo van de gangen bepalen. Lekker lang natafelen kan bij ons ook. Wij doen hier niet, ook niet in deze tijd, aan dubbele shifts.”
Flynn’s (Ringdijk 44) is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur. De keuken sluit rond 21.30 uur. Reserveren kan via: www.flynnsonline.nl/ridderkerk.