Dode door schietpartij in Bolnes

RIDDERKERK - Een schietpartij in Bolnes heeft zaterdagmiddag het leven gekost van een nog onbekende man. Hij was een van de inzittenden van de auto die rond 15.20 uur onder vuur werd genomen op de parkeerplaats van winkelcentrum De Werf aan de zijde van de Vechtstraat. De politie trof kort daarna de beschoten wagen aan op de Oostdijk in IJsselmonde. In de auto zaten twee zwaargewonde mannen. Met een spoedtransport is een van de twee naar het ziekenhuis gebracht. Voor de ander bleek er geen redden meer aan. Zowel op de plek van de schietpartij als de vindplaats van de slachtoffers heeft de politie een onderzoek gestart. Over de daders is nog niets bekend. Er wordt in de wijk en omgeving wel gezocht.