Afbeelding

Dutch Fresh Port online met netwerkevent

Algemeen

RIDDERKERK - Donderdag 29 oktober houdt Dutch Fresh Port een netwerkevent voor bedrijven op BT Oost, Nieuw Reijerwaard en Verenambacht. Ondernemers die hier zijn gevestigd, kunnen profiteren van de voordelen van het agro/vers/food-logistieke cluster Dutch Fresh Port. De bijeenkomst vindt van 16.00 tot 18.00 uur plaats bij Van Gelder Groente & Fruit. Deelnemen kan via de livestream, meepraten en vragen stellen kan!

De opening wordt verzorgd door gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland Adri Bom-Lemstra. Daarna zal er veel aandacht zijn over duurzaamheid, mobiliteit en de nieuwste ontwikkelingen. Ook worden ondernemers uit het gebied in de spotlight gezet: “We focussen interactief op de ontwikkelingen in het gebied in duurzaamheid en mobiliteit, we staan stil bij de groen en gezond eten, het belang van samenwerken, diversificatie en innovatie en de rol van Dutch Fresh Port bij dit alles.” Sprekers over een duurzaam bedrijfsterrein zijn Maarten van Hamburg (Bakker Barendrecht), Nic Jooste (Immersed) en Johan in ’t Veld (VBO Freshworld). Over verbinding en mobiliteit komen Freek Brilleman (Rotterdam Business School), Michel Jansen (Total Produce) en Pieter Berkman (Berkman) aan het woord. Verder zal er aandacht zijn voor de truckparking, het ontwikkelen van een reef hub en de plannen voor de vorming van een campus. 

Aanmelden voor dit gratis netwerkevent kan via: info@dutchfreshport.eu voor deelname aan de online livestream. Men ontvangt dan een link waarmee men op krijgt dan een link waarmee op 29 oktober aan de online livestream kan deelnemen.

Advertenties uit de krant