Afbeelding
Foto: Roelie `t Jong

Voetbalplaatjes van SV Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 24 oktober werd het eerste voetbalplaatjes verzamelalbum van SV Slikkerveer door Remco en Sylvia Heeren, eigenaren van de Albert Heijn Dillenburgplein, overhandigd aan erevoorzitter van voetbalvereniging Joop van Ettinger.

Kleinzoon Mayson van Ettinger kreeg daarna ook zijn eigen verzamelalbum en een mooi cadeau: een mooie gouden voetbal en de eerste 100 plaatjes om te sparen. Snel werd het eerste zakje open gemaakt om te kijken wie daar in zouden zitten. “Het is echt een schitterend mooi album geworden. Geweldig dat we in deze vreemde periode toch nog iets moois hebben om naar uit te kijken” vindt Joop van Ettinger.

Bij de kassa van AH Dillenburgplein ontvangt iedereen voor elke € 15,- aan boodschappen een setje voetbalplaatjes cadeau. In de komende weken zijn er ook actieartikelen die een extra setje voetbalplaatjes opleveren. De spaaractie loopt tot 20 december 2020. Houdt de Facebook pagina van SV Slikkerveer of AH Dillenburgplein in de gaten voor de weekacties.

Alle spelende leden en vrijwilligers van SV Slikkerveer kregen hun eigen verzamelalbum om mee te sparen. Supporters die zelf ook een album willen sparen, kunnen ook meesparen, want er zijn ook albums verkrijgbaar in de winkel. De voetbalplaatjesactie is opgezet in het kader van he 100-jarig bestaan van de club.

Advertenties uit de krant