Met de Compaan is beeldbellen eenvoudig
Met de Compaan is beeldbellen eenvoudig

Compaan tegen eenzaamheid

Algemeen

RIDDERKERK - De ouderenadviseurs van Facet Ridderkerk hebben de eerste Compaantablets aan senioren uitgereikt. De Compaan mag een jaar lang gratis gebruikt worden, inclusief de maandelijkse gebruikskosten.

De Compaan is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder enige ervaring met computers, laptops en/of tablets. Maar een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Dat willen we in deze lastige tijd toch allemaal? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige en veilige manier. De Compaan heeft grote knoppen en een overzichtelijk scherm. U kunt nooit de weg kwijtraken op de tablet: er staat altijd een terug-knop op het scherm van de Compaan. Voor iedereen is deze tablet gemakkelijk te gebruiken. 

Er zijn nog enkele Compaantablets beschikbaar. Om in aanmerking te komen, moet worden voldaan aan de volgende criteria: geen of weinig computerervaring, aansluiting voor WiFi en minimaal één en maximaal vijf contactpersonen waarmee u kunt beeldbellen. Komt u in aanmerking of kent u iemand die in aanmerking komt? Meld u dan aan via 0180 – 432 350 of info@facetridderkerk.nl

Afbeelding

Advertenties uit de krant