Praten met Wilma en Martin

RIDDERKERK - Zolang de coronaregels het toestaan blijft Radio Ridderkerk doorgaan met het radioprogramma “Praten met een Ridderkerker”. Voor zondag 22 november is een uitzending gepland met als gespreksgasten Wilma en Martin Impelmans, die in Ridderkerk bekend zijn van hun kunstgalerie Studio Imspa.

Hun gesprek met presentator Aad Hoogendijk zal niet alleen gaan over hun activiteiten voor de kunst in binnen- en buitenland. Herinneringen zullen ook worden opgehaald aan de tijd dat Martin in Ridderkerk als leraar voor de klas stond.
Deze uitzending van “Praten met een Ridderkerker” is op zondag van 13.00 tot 14.00 uur. Luisteren kan via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, etherfrequentie 105.7 FM en met internet via: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en de RTV-Ridderkerk APP.