Afbeelding
Ingezonden mededeling

Finzie opent nieuwe vestiging in Ridderkerk

Algemeen

Op 1 december 2020 opent Ben den Ouden zijn eigen Finzie vestiging in Ridderkerk. Na 23 jaar als hypotheekadviseur te hebben gewerkt, vond Ben het hoog tijd voor een nieuwe uitdaging en begint hij voor zichzelf als financieel coach bij Finzie. Ben staat voor je klaar met advies bij het afsluiten van een hypotheek, het oversluiten van je huidige hypotheek en het verduurzamen van je woning.

Nieuwe uitdaging

Ben werkt al ruim 23 jaar in de financiële wereld. De laatste 17,5 jaar heeft hij gewerkt als hypotheekadviseur bij een grote hypotheekketen. Via een oud-collega leerde Ben Finzie kennen en besloot hij een spannende stap in zijn leven te zetten door zijn huidige baan op te zeggen en als financieel coach bij Finzie te starten. Ben gaat zich vestigen in een mooi kantoor op de begane grond van een verzamelgebouw in het centrum van Ridderkerk.

Diversiteit in klantcontacten

Ben vindt de diversiteit in klantcontact een van de leukste aspecten in zijn werk. Ben den Ouden: “Ik vind het belangrijk dat klanten het gevoel krijgen dat er iemand naar hen luistert en dat zij door middel van een goed advies voor jaren financiële zekerheid hebben. De franchiseformule van Finzie sprak mij daarom erg aan. Als financieel coach bij Finzie kan ik een passend advies geven tegen lagere marktconforme tarieven, waardoor mijn klanten beter uit zijn.”. 

Hypotheekadvies bij Finzie

Finzie streeft ernaar om financieel advies voor iedereen betaalbaar te houden. Daarom kun je bij Finzie terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies al vanaf €1.499,-. “Als financieel coach bij Finzie vergelijk ik vrijwel alle aanbieders, zodat jij altijd de best passende hypotheek hebt. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kan plaatsvinden waar en wanneer het jou uitkomt”. 

https://finzie.nl/coach/ridderkerk/ben-den-ouden/

Advertenties uit de krant