Logo decombinatieridderkerk.nl
Foto:

Werkplaatsen Auto Indumij blijven open

In het kader van de nationale Lockdown hebben alle niet essentiële winkels zoals ook de Auto Indumij showrooms hun deuren t/m 19 januari moeten sluiten. Gelukkig blijven de werkplaatsen van Auto Indumij gewoon open. Renault en Dacia rijders zijn dan ook van harte welkom bij Auto Indumij voor onderhoud, APK, schadeherstel en de Renault Wintercheck. 

Bezoek onze online showroom!
Nu onze fysieke showroom tijdelijk zijn gesloten wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de vele online mogelijkheden op Renault-Indumij.nl. Zo kun je op Renault-Indumij.nl jouw huidige gratis online laten taxeren, vind je alle Renault acties overzichtelijk bij elkaar en kun je onze Top Occasions in detail bekijken met de nieuwe 360 graden foto’s.
De verkoopadviseurs van Auto Indumij zijn via telefoon of e-mail gewoon bereikbaar en ze kunnen via beeldbellen jouw favoriete auto aan je laten zien!

Leuke winactie van start! Doe je ook mee? 
Bezoek je ons online? Dan kun je meedoen aan de actie win een Culinair Privé Diner bij jou thuis! Topkok Theo van der Donk van Eten van Plien staat in de startblokken om bij de winnaar thuis een compleet verzorgd drie gangen diner te verzorgen. Helemaal samengesteld naar jou wens. Echt iets om naar uit te kijken als de lockdown straks voorbij is! Kijk snel op Renault-Indumij.nl/acties, vul het deelnameformulier in en wie weet ben jij eind januari de gelukkige winnaar van dit Culinaire Privé Diner.

Willem Monteban
Meer berichten