Een dranghek moet door elkaar lopen bij de Versmarkt voorkomen
Een dranghek moet door elkaar lopen bij de Versmarkt voorkomen

Speciale maatregelen en tijden voor Versmarkt

Algemeen

RIDDERKERK - Gezien de verwachte drukte voor de Kerst worden er speciale maatregelen getroffen om alles in goede banen te leiden. Vanaf komend weekend zullen de wachtruimten voorzien worden met afzettingen waarbinnen men z’n beurt kan afwachten nadat men een volgnummer heeft getrokken.

Belangrijk is dat men alléén komt en in de vakken 1,5 meter afstand houdt. Mondkapjes zijn verplicht. Winkelwagentjes van elders niet in verband met de drukte niet toegestaan. Verzocht wordt om zoveel mogelijk te pinnen. Ook moet men er oog voor hebben om de doorlooppaden vrij te houden. Met borden wordt dit duidelijk aangegeven.

Openingstijden
Op maaandag 21 december zijn de verswinkels vanaf 10.00 uur allemaal open. Op woensdag 23 december zijn de verswinkels van 8.00 uur t/m 21.00 uur geopend en op donderdag 24 december vanaf 7.00 uur t/m 17.00 uur. Op beide dagen zal er security aanwezig zijn om de toeloop te reguleren. Het kan zijn dat er aan de zijde tussen Albert Heijn en de Versmarkt een tijdelijke afsluiting komt. De toegang van de Versmarkt is dan alleen vanaf de hoofdingang mogelijk. Daar wordt tevens een tent geplaatst als extra wachtruimte. Indien noodzakelijk wordt er gedoseerd toegelaten. Albert Heijn is het beste bereikbaar via de ingang aan de marktzijde nabij de oliebollenkraam. Om de drukte te vermijden hebben slager Barten en vishandel van Wijnen bestellijsten. Door u bestelling tijdig te plaatsen kunt u deze op deze dagen aan de buitenkant van de Versmarkt afhalen. Hiermee voorkomt men onnodig wachten.


Advertenties uit de krant