Harmonie Slikkerveer verkoopt elk jaar veel oliebollen
Harmonie Slikkerveer verkoopt elk jaar veel oliebollen

Oliebollen als warme broodjes

Algemeen

RIDDERKERK - De Harmonie Slikkerveer heeft ook dit jaar weer een lekkere actie met verse oliebollen en appelbeignets. Bert de Jong, organisator van de actie bij de Harmonie, heeft goede afspraken kunnen maken met bakkerij van der Waal. 

De vereniging heeft een website / webshop gemaakt waar de oliebollen en appelbeignets gemakkelijk online besteld en digitaal betaald kunnen worden. De prijzen zijn schappelijk: 10 oliebollen met krenten voor € 7,50, 10 oliebollen zonder krenten voor € 6,50 en appelbeignets die € 1,50 per stuk kosten. Het mooie is dat de kopers hiermee ook de vereniging sponsoren. De muziekvereniging kan in dit moeilijke jaar alle inkomsten goed gebruiken.

Afhalen op 31 december
De oliebollen kunnen veilig afgehaald worden op 31 december tussen 10.00 tot 14.00 uur bij het verenigingsgebouw aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. Waar het vorig jaar nog binnen afhalen was, wordt er nu een buiten afhaalpunt gerealiseerd. Er is geen losse verkoop zonder bestelling.
Bestellen kan eenvoudig via: www.mh-s.nl. Er kan ook vooraf worden afgerekend, zodat men het op Oudejaarsdag slechts hoeft af te halen. De oliebollen en beignets worden op 31 december vers geleverd.

Advertenties uit de krant