Driss El Akchaoui is de nieuwe trainer van SV Slikkerveer. Hij speelde onder andere voor Helmond Sport en Jong FC Utrecht.
Driss El Akchaoui is de nieuwe trainer van SV Slikkerveer. Hij speelde onder andere voor Helmond Sport en Jong FC Utrecht. Foto: Roelie 't Jong

Driss El Akchaoui nieuwe trainer SV Slikkerveer

Algemeen

RIDDERKERK - De 37-jarige Driss El Akchaoui wordt met ingang van het seizoen 2021/2022 de nieuwe trainer van SV Slikkerveer. Hij volgt hiermee als trainer André Stafleu op, die na drie jaar dan afzwaait.

Driss El Akchaoui begon zijn eigen spelersloopbaan bij vv Alblasserdam en werd al snel gescout door Feyenoord. Uiteindelijk speelde hij via Jong FC Utrecht, AGOVV en Helmond Sport in het betaalde voetbal. Daarna speelde hij voor gerenommeerde amateurclubs als DOTO, Capelle en RVVH. Als hoofdtrainer was hij actief voor DRL en Alexandria ’66. Op dit moment is hij trainer van ZVV Pelikaan in Zwijndrecht en bezig aan zijn derde seizoen.

“Wij zijn erg blij met de komst van Driss. Driss zoekt een gezellige en warme club die sportief ook de uitdaging wilt aangaan. Wij zijn van mening dat SV Slikkerveer dat is en we daardoor goed bij elkaar passen. Daarnaast heeft Driss veel ervaring als speler én trainer. Hij kan onze spelers weer een stap verder brengen in hun ontwikkeling’’ licht bestuurslid Steven van Dongen de keuze voor El Akchaoui toe.

Advertenties uit de krant