Digitaal debat SGP met kandidaten uit Drechtsteden
Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Ook Rick van de Waerdt uit Ridderkerk doet aan de debatavond mee.&nbsp;</p>

Ook Rick van de Waerdt uit Ridderkerk doet aan de debatavond mee. 

Digitaal debat SGP met kandidaten uit Drechtsteden

REGIO - Op dinsdag 23 februari wordt er een regionaal digitaal debat gehouden met SGP-kandidaten voor de Tweede Kamer uit de Drechtsteden regio. Ook het huidige Tweede Kamerlid Chris Stoffer en kandidaat Kamerlid André Flach zullen het woord voeren.

Een groot aantal SGP-afdelingen uit de regio organiseert dit debat. Centraal op deze avond staat het thema gezin. Het uitgangspunt van deze partij is dat gezinnen de ruggengraat van een goede samenleving vormen en dat het gezin stabiliteit, structuur en vertrouwen moet geven. Dit thema zal voor het voetlicht worden gebracht door korte inleidingen van de politici. Daarnaast zullen ook de regionale SGP-kandidaten Joost Veldman uit Dordrecht en Rick van de Waerdt uit Ridderkerk het woord voeren. Zij staan respectievelijk op plaats achttien en dertig van de kandidatenlijst

Interactief

Deze online avond zal niet alleen bestaan uit bijdrages van kandidaat Kamerleden. Er is een online quiz en een gesprek, dat onder leiding staat van Erik van Hartingsveldt. Daarnaast zullen de regionale SGP-jongeren zorgen voor een verrassende bijdrage. Deze avond zal worden afgesloten door ds. W.A. Zondag predikant te Dordrecht.
Dit online debat begint om 19.30 uur. Er zal gebruikt worden gemaakt van een livestream via het YouTube kanaal van de SGP Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer berichten