Door Jeffrey en Jarno bestelt u online groenten en kaas bij Vers & Vers
Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Vers & Vers: Vandaag voor 12 uur besteld, is gegarandeerd de volgende dag geleverd.&nbsp;</p>

Vers & Vers: Vandaag voor 12 uur besteld, is gegarandeerd de volgende dag geleverd. 

(Foto: Ronald Hooijmeijer)

Door Jeffrey en Jarno bestelt u online groenten en kaas bij Vers & Vers

BARENDRECHT – Wat de toegevoegde waarde van Online versmarkt Vers & Vers is? Jonge ondernemers Jeffrey (33) en Jarno (29) Moret herhalen de vraag en kijken elkaar heel even aan. “Het zijn er eigenlijk vier” steekt de oudste van de twee broers van wal.

 “Online winkelen bij Vers & Vers is ten eerste een complete versbeleving. Onze producten zijn gemiddeld drie dagen verser dan men in de supermarkt koopt. Vandaag voor 12 uur besteld, is gegarandeerd de volgende dag geleverd en tenslotte is de bezorging, als het aankoopbedrag hoger is dan € 25 gratis.”

Lokale ondernemers

Vers & Vers is een jonge onderneming, maar de twee broers zijn geen starters in de AGF sector. Al jong waren ze op het handelsterrein in Barendrecht te vinden. Dat resulteerde in een goedlopend groothandelsbedrijf met een passie voor biologische groenten en fruit. Jeffrey: “We wilden al wat langer de consumentenmarkt gaan beleveren. In eerste instantie was het de bedoeling dat alleen met AGF producten te doen, maar al snel vonden we het aanbod niet compleet genoeg en kregen we ook de vraag naar andere versproducten.”

“We leveren nu naast aardappelen, groenten en fruit, ook brood, kaas, vlees, kruiden, sapjes en eieren. De producten komen van lokale ondernemers. Ruim zeventig procent is biologisch. Dit is duurzaam en gezond. Door middel van slimme distributie en het verwijderen van onnodige schakels in de keten, houden we onze kosten laag en prijzen we de producten zeer scherp.”

50 km

De plusminus, vijfhonderd artikelen zijn telefonisch of online eenvoudig te bestellen. De ondernemers richtten zich voornamelijk op consumenten in een staal rond 50 km van Barendrecht. Maar de eerste bestellingen uit de regio daarbuiten komen al binnen. Jeffrey: “Waar de bestellingen ook vandaan komen, we leveren gegarandeerd de volgende dag tussen 16 en 20 uur. Vandaag bestellen om dan over zeven dagen je spullen krijgen is bij ons niet aan de orde.” Bestellen kan via www.versenvers.nl of www.lokaalgevonden.nl

Meer berichten