Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Het project de Verjaardagstas geeft aan circa 550 Ridderkerkse minima-kinderen voor hun verjaardag een tas met cadeautjes. </p>

Het project de Verjaardagstas geeft aan circa 550 Ridderkerkse minima-kinderen voor hun verjaardag een tas met cadeautjes.

Verschillende clubs doneren voetballen aan Verjaardagstas Ridderkerk

RIDDERKERK - De Verjaardagstas Ridderkerk is ontzettend blij met de donatie van RVVH, BV v/h van Pelt & Schreijer en een anonieme schenker. Zij gaven 3x100 echte voetballen om in de Verjaardagstas te doen. Henk kwam ze namens hen brengen naar het vrijwilligersproject van de Stichting Beter voor Elkaar. 

Het project de Verjaardagstas geeft aan circa 550 Ridderkerkse minima-kinderen voor hun verjaardag een tas met cadeautjes. In de Verjaardagstas wordt feestelijk ingepakte nieuw en mooi tweedehands speelgoed gedaan. En ook schoolspullen, boeken en buitenspeelgoed. De tieners ontvangen een cadeaubon. 

Wilt u ook helpen? Doneren of afgeven kan altijd via de Kledingbank Ridderkerk. Op dit moment ontvangt men er graag kleurtjes en stiften. Voor informatie: 06 4438 2705.

Meer berichten