Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>De medewerkers van De Toekomst zijn warm ontvangen door Scouting Sint Joris.&nbsp;</p>

De medewerkers van De Toekomst zijn warm ontvangen door Scouting Sint Joris. 

Dagbesteding de Toekomst naar locatie bij scouting Slikkerveer

RIDDERKERK - De dagbesteding van stichting de Toekomst in Bolnes verhuist naar de locatie van de scouting in Slikkerveer. Zorggroep De Toekomst is sinds januari 2015 actief in de BAR gemeenten met vijf dagbestedingen en met begeleiding individueel in de thuissituatie.

“Na meer dan vier jaar een ruimte te hebben gehuurd in Bolnes vonden we het tijd een wat grotere ruimte te huren met een grote tuin, die wij graag tot onze beschikking hebben. Wij kwamen in aanraking met de bestuursleden van de scouting en dat werd een prettig contact tussen beide organisaties, wat resulteerde in de huur van een mooie ruimte- en buitenruimte en grote keuken met alle faciliteiten” vertelt groepscoördinator Jalmar Krastman, die samen met Michelle, Santjana en chauffeuse Petra vijf dagen per week zorgt voor een zinvolle én leuke dagbesteding.

In het gebouw van Scouting Sint Joris aan de Baden Powellstraat 4 is de Toekomst van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Wie ter kennismaking eens een kijkje wil komen nemen kan contact opnemen met Jalmar via: 06 3974 0242. Hij is van maandag t/m donderdag aanwezig. Voor meer informatie kan men kijken op: www.zorggroepdetoekomst.nl.

Meer berichten