Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Naast de overheerlijke pannenkoek, fristi en ijsje krijg je in een originele Pannenkoemenubox je Mood Octokoeshi. </p>

Naast de overheerlijke pannenkoek, fristi en ijsje krijg je in een originele Pannenkoemenubox je Mood Octokoeshi.

Pannenkoe blijft ondanks de open terrassen bezorging voortzetten

RIDDERKERK - Iedere oplettende inwoner van Ridderkerk heeft de afgelopen maanden ongetwijfeld de Pannenkoebus wel eens voorbij zien komen. “Tijdens de periode dat wij gesloten waren hebben wij heel hard gewerkt aan het op de kaart zetten van onze bezorging” aldus Ewout Mampaey, eigenaar van Pannenkoe. 

“En dat is gelukt!” voegt hij er nog aan toe. Dus zou het zonde zijn als alles waar Pannenkoe de afgelopen maanden zo hard voor gewerkt hebben opeens zou opgeven. Daarom blijft Pannenkoe, ook nu de terrassen weer open mogen, doorgaan met bezorgen en afhalen. 

Kalfjesmenu

Niet alleen op feestdagen, zoals het nu al beroemde moederdagontbijt waar Pannenkoe aanstaande zondag ook weer een hoop moeders blij mee gaat maken. Ook op alle andere dagen brengt Pannenkoe al haar gerechten graag bij de mensen thuis.

“Alhoewel we liever natuurlijk onze gasten in ons restaurant of ons terras een leuke middag of avond bezorgen” voegt Ewout hier nog aan toe. Zo hebben we, om de opening van terrassen goed af te trappen, afgelopen week weer een nieuw product gelanceerd. Een kalfjesmenu met een echte “Mood Octokoeshi”. 

Kleurrijk knuffeltje

Naast de overheerlijke pannenkoek, fristi en ijsje krijg je in een originele Pannenkoemenubox je Mood Octokoeshi. “Dat is een heel schattig en kleurrijk knuffeltje die je zowel blij als boos kunt laten kijken, afhankelijk natuurlijk van hoe je je voelt.” zegt de Ridderkerkse pannenkoekenbakker. 

Ze zwemmen, figuurlijk natuurlijk, over de toonbank, dus wie ook zo’n leuke knuffel wil haast naar het terras of surft naar: www.pannenkoe.nl.

Meer berichten