Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>De winkel van De Kandelaar kan weer worden bezocht.</p>

De winkel van De Kandelaar kan weer worden bezocht.

Minder giften voor goede doel van De Kandelaar

RIDDERKERK - De Chr. Boek- en muziekhandel De Kandelaar heeft dit jaar tot nog toe minder giften naar goede doelen kunnen overmaken. De afgelopen coronamaanden zijn de verkopen fors terug gelopen. Fijn voor de vrijwilligers is wel dat de webshop van De Kandelaar door veel Ridderkerkers is ontdekt. 

Er zijn zelfs bestellingen vanuit andere delen van Nederland gedaan. Nu de winkel weer normaal open is, kijkt men op de site of het betreffende boek in voorraad is en komt bewust de bestelling in de winkel halen. Daarnaast is het nog steeds mogelijk dat bestellingen gratis (binnen Ridderkerk) worden bezorgd. In de winkel staan zes dagen per week deskundige vrijwilligers klaar om desgevraagd een goed advies te geven over boeken, kaarten, puzzels, spelletjes, dvd’s, cd’s of een leuk cadeau. 

Boekentafel  

Om ruimte te maken voor nieuwe boeken staat voor in de winkel een boekentafel tot wel 70 % korting. Op de bovenverdieping zijn tweedehands boeken en cd’s te vinden. Boven mogen nu twee klanten tegelijk zijn. Beneden in de winkel mag men vier klanten ontvangen. 

De Kandelaar (Sint Jorisstraat 10) is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.30 uur (op maandag vanaf 13.00 uur), op vrijdag ook van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. De webshop is te vinden op: www.de-kandelaar.nl.

Meer berichten