Sieme Zijm tekende afgelopen week zijn contract bij vv Rijsoord.
Sieme Zijm tekende afgelopen week zijn contract bij vv Rijsoord.

VV Rijsoord heeft technische staf bijna rond

Algemeen

RIDDERKERK - Afgelopen week heeft Sieme Zijm zijn contract als hoofdtrainer van vv Rijsoord ondertekend. De nieuwe trainer zal komend seizoen geassisteerd worden door Harold van der Ent, die daarmee een vervolg geeft aan zijn assistentschap van het afgelopen jaar.

Cees van den Heerik heeft besloten om zijn activiteiten als assistent trainer te beëindigen vanwege fysieke problemen. Daarmee komt een einde aan een jarenlange verbintenis van deze ‘kraai’ met de Rijsoordse club. De technische commissie is er in geslaagd om een opvolger te vinden in de persoon van William Rijsdijk. 

William is voor de club zeker geen onbekende, want hij loopt al een paar jaar mee bij de jeugdafdeling als enthousiaste trainer Ook heeft hij al enige jaren ervaring opgedaan als trainer bij het tweede elftal van sv Slikkerveer.

Volledig fit

Als keeperstrainer blijft Stefan van der Meulen ook het komende seizoen actief. Hij gaat zijn tweede seizoen in als verantwoordelijke trainer voor onze selectiekeepers.

Tenslotte zal de technische staf worden gecompleteerd door elftalleider Gerard Sluimers, die daarmee zijn derde seizoen in gaat. Komend seizoen kan dat al of niet plaatsvinden in combinatie met de terugkerende Casper Gerritse. Casper heeft de intentie om als selectiespeler weer een rol van betekenis te spelen mits hij weer volledig fit wordt. Zo is met hem afgesproken.

Verzorging hersteltrainingen

Voor de verzorging cq hersteltrainingen is Rijsoord dringend op zoek naar een opvolger voor Menno de Groot. Menno heeft de keuze gemaakt om terug te keren naar het zondagvoetbal bij cvv de Zwerver. Belangstellenden voor deze rol kunnen zich melden bij Gerard Sluimers (06-38116529) of Emo van Dijk (06-10827844).

Advertenties uit de krant