Het team van Matras Direct Zwijndrecht staat voor goed slaapadvies.
Het team van Matras Direct Zwijndrecht staat voor goed slaapadvies.

Matras Direct Zwijndrecht viert vijfjarig bestaan

Algemeen

ZWIJNDRECHT – In 1996 startte Matras Direct als eerste online slaapwinkel. Toen nog onder de naam ‘Slaapnet’. Het huidige Matras Direct was daarmee niet alleen de eerste in Nederland en Europa, maar ook diegene die voor de laagste prijs kon leveren. Die formule is nog steeds onveranderd.

In juni 2016 opende Richard Delmotte een winkelvestiging van Matras Direct aan de Ter Steeghe Ring in Zwijndrecht. De speciaalzaak voor boxsprings en matrassen is onderdeel van een landelijke keten met een eigen productielijn. “De laagste prijs kunnen wij garanderen doordat wij rechtstreeks bij de bron inkopen” vertelt hij. “Productie gebeurt in onze eigen fabrieken en ateliers. Door een constante controle op grondstoffen kunnen wij ook garanderen dat er absoluut geen schadelijke stoffen in onze producten voorkomen.”

Slaapadvies

Met jarenlange kennis en ervaring kan men bij Matras Direct ook professioneel slaapadvies geven. Delmotte onderstreept dat het belangrijk is dat een matras is afgestemd op fysieke kenmerken en persoonlijke wensen. . “Het is belangrijk om te kiezen voor het juiste matras is, want een gezonde en regelmatige nachtrust is een belangrijke voorwaarde voor een uitgerust gevoel overdag. Nachtenlang slecht slapen of wakker worden met spierpijn kan mogelijk worden veroorzaakt door het verkeerde matras.

Bij Matras Direct is men welkom voor vrijblijvend advies en kan men zich achterover laten vallen op de bedden en matrassen die voor het proefliggen beschikbaar zijn. Matras Direct is te vinden aan de Ter Steeghe Ring 3 in Zwijndrecht: 088 900 5126
of zwijndrecht@matrasdirect.nl.

Advertenties uit de krant