Het werk in winkelcentrum Ridderhof gaat ook de komende weken door.
Het werk in winkelcentrum Ridderhof gaat ook de komende weken door.

Werkzaamheden in en onder Ridderhof

Algemeen

RIDDERKERK - In verband met het opknappen van de parkeergaragevloer in de parkeergarage “Ridderhof” zal in de komende 16 weken (t/m half november) slechts 50% van de capaciteit beschikbaar zijn om direct onder  het winkelcentrum te parkeren.

Automobilisten worden bij drukte verwezen naar de parkeergarages Jorishof en Koningsplein. Deze kennen hetzelfde uurtarief. In de garage Koningsplein is er tevens een dagtarief max. € 5. Vanwege de werkzaamheden heef de garage Ridderhof momenteel geen lift in werking is die rechtstreeks naar de winkelvloer gaat. Ook hiervoor wordt men verwezen naar de andere parkeergarages.

Werk aan lichtstraat

In de komende periode wordt er ook gewerkt aan de lichtstraat van de passage bij de Jumbo. De binten van de lichtstraat worden voorzien van zwarte folie die onderdeel vormen voor het nieuwe uiterlijk dat de Ridderhof verkrijgt. In de passage staan rolsteigers om het werk uit te voeren. 

De toegangen bij de winkels worden zoveel mogelijk na sluitingstijd gedaan. De doorgang ter hoogte van Ecco schoenen blijft nog enige tijd versmald. Hier worden nieuwe rolbanen naar de parkeergarage aangebracht. Deze overlastgevende maatregelen zijn noodzakelijk om uiteindelijk tot een mooi eindresultaat te komen

Advertenties uit de krant