Bolnes als verliezer uit de bus na rommelige partij

Algemeen

RIDDERKERK - Op het prachtige sportpark van de voetbalvereniging vv GOZ, onder een heerlijk najaarszonnetje, werd de wedstrijd GOZ – Bolnes gespeeld.

In de vijfde minuut kreeg Bolnes het eerste kansje. Londt draaide zich vrij en schoot hard in, keeper Wemmers stopte het schot. In de rebound schoot Raylicho Babel uit een moeilijke hoek over. Hierna gebeurde er vrij weinig met misschien een iets beter Bolnes met veel balbezit, zonder gevaarlijk te worden. In de 36e minuut was er een goed uitgevoerde aanval van Bolnes, maar werd te matig afgewerkt door Raylicho Babel.

Nog geen twee minuten later was het de meegekomen back Gianni Lopes, die de bal kreeg maar deze verkeerd raakte en de bal ging over het doel. Dan was het vijf minuten later dan toch echt raak. Uitstekend doorzetten van dezelfde Lopes die de bal voor schoot, een fout van keeper Wemmers en Babel was er als de kippen bij om de bal tegen de touwen te schieten 0-1. Dit was ook de ruststand.

Rommelige partij

De tweede helft begon zoals de eerste helft. Tot aan de 58e minuut waarin de Bolnesdefensie volledig op het verkeerde been stond en Julian van Es de 1-1 op de borden bracht. Daarna volgde zeven minuten waarin Bolnes de wedstrijd volledig uit handen gaf. Eerst was er een opstootje wat het thuispubliek wakker schudde en zich toen ook goed ging roeren en achter de ploeg ging staan.

In de 61e minuut was het weer raak voor GOZ na goed keeperswerk van Mike Hamstra werd in de rebound de bal alsnog tegen het net gewerkt 2-1. Een paar minuten later werd de bal van links voor gegeven en keeper Hamstra grabbelde naar de bal waarna deze op achterhoofd van Jeffrey de Ridder kwam en zo het doel in vloog, de stand 3-1.
Hierna werd er aan beide kanten veel gewisseld, wat zeker het spel van Bolnes niet tegen goede kwam.

Het werd een rommelige partij waarin Bolnes eigenlijk volledig kansloos was. Het is wel duidelijk dat het vele wisselen geen goed deed aan het veldspel van beide teams. In de 90e minuut werd het dan nog 3-2 door Ronald Vrolijk, die met een droge schuiver keeper Wemmers kansloos liet.