"De Grote Familie tour" brengt Trinity naar Ridderkerk
"De Grote Familie tour" brengt Trinity naar Ridderkerk

Trinity komt op 19 maart 2022 weer naar Ridderkerk

Algemeen

RIDDERKERK - De band Trinity is in Ridderkerk en omgeving geen onbekende. Na hun concerten in 2015 en 2017 (met Elly en Rikkert) komen ze in 2022 weer naar Ridderkerk, nu als onderdeel van “De Grote Familie tour”. 

De mannen van Trinity brengen onder de naam ‘Trinity Wereldwijs’ familiemuziek uit en na lang broeden is daar nu eindelijk het album ‘Een Grote Familie’. In de spiksplinternieuwe muziekvideo van de gelijknamige titeltrack trekt de hele Trinity familie als een bonte stoet langs en is het plezier voelbaar. “Muziek voor onderweg door het leven” vertelt Elbert Smelt, leadzanger van de band: “En daarmee treden we in het voetspoor van vele helden voor ons, want wijzelf zijn bijvoorbeeld opgegroeid met muziek van Elly en Rikkert. Die klonk thuis en in de auto, en die liedjes gaan in je lijf en leven zitten. Bij alle moeilijke en blije momenten speelt muziek een cruciale rol.” Met het nieuwe album gaat ‘Trinity Wereldwijs’ ook op tour. 

Op zaterdag 19 maart 2022 willen zij twee concerten geven in de Levensbron in Ridderkerk. Aanvang 16.15 en 19.30 uur. Kaarten zijn beschikbaar via: www.truetickets.nl.

Advertenties uit de krant