Afbeelding
Advertorial

Gemak, kwaliteit en “goede-koop” gaan goed samen bij Bakkerij van der Waal

Algemeen

“Wat ruikt het weer lekker in de winkel” en “Jullie stralen elke dag weer opnieuw heerlijke gezelligheid uit” krijgen de dames vaak te horen van onze klanten. Daar zijn we trots op en dat willen we graag nog meer uitdragen. Zij geven u de aandacht, het praatje en….. natuurlijk het lekkerste brood mee.

Ook voor vragen over onze brood- en banketartikelen kunt u goed bij hen terecht, en als zij er niet uitkomen wordt u altijd nader geïnformeerd om u te voorzien van de juiste informatie.

Zo hebben wij volop volkoren- en meergranen broden die gemaakt zijn van 100% volkorenmeel. Dus gemaakt van de gemalen hele tarwekorrel. Elders worden er veelal meergranenbroden verkocht die donker gekleurd zijn met mout.

Dit lijkt gezond, maar is vaak toch nog gemaakt van bloem i.p.v. volkorenmeel. Volkorenmeel verlaagt het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en darmkanker. En er zitten ook meer voedingsvezels in, dus vraag gerust aan onze dames een heerlijk brood gemaakt van 100% volkorenmeel.

Leuke acties

Elke dag zijn er scherpe en lekkere acties te krijgen in onze winkels. Wat dacht u van een gratis brood op dinsdag? Op onze dinsdag brooddag ontvangt u elk 3e brood GRATIS! 

Vanaf deze week hebben wij ook elke vrijdag en zaterdag heerlijke verse oliebollen. Heerlijk met dit gure weer wat lekkers zo tussendoor of bij de koffie. Kunt u alvast voorproeven voor oud & nieuw.

En... wij hebben onlangs onze webshop gelanceerd. Nooit meer “NEE” te horen krijgen als u om een artikel vraagt. U kunt uw bestelling plaatsen in onze webshop en de dames leggen het ‘s-ochtends voor u klaar, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u het komt halen. Makkelijk toch? 

Kijk in onze webshop op: https://vanderwaal.broodbesteld.nl  

U boft toch maar met het gezelligste winkelplein van Ridderkerk

www.winkelcentrum-vlietplein.nl – like ons op facebook.com/vlietplein

Advertenties uit de krant