Afbeelding
Advertorial

Veel meer dan unieke potterie

Algemeen

“De PottenBazaar” is een woon- en cadeauwinkel voor jong en oud op het gezellige Vlietplein. In de loop der jaren hebben we steeds meer producten toegevoegd aan ons assortiment. Je moet in deze tijd volop up to date blijven en hierop krijgen we dagelijks fijne reacties. Het ondernemen wordt hierdoor alleen maar leuker. Gelukkig hebben we inmiddels ook een trouwe klantenkring. We nemen graag de tijd voor een goed stukje advies en laten onze klanten ook rustig hun gang gaan tijdens het “snuffelen”.

In het assortiment hebben we natuurlijk onze unieke potterie van aardewerk en kunststof, maar ook gezellige uiteenlopende woonaccessoires, voor ieder wat wils. Net nieuw zijn onze led-kaarsen op batterijen, niet van echt te onderscheiden en vooral veilig.

Geweldige serviezen
Steeds vaker zien wij nieuwe klanten voor de geweldige serviezen BUNZLAU CASTLE en BLOND AMSTERDAM. Wij hebben hierin een mooi en ruim aanbod, aangevuld met de nieuwste collecties. De liefhebber kan hiermee zijn hart ophalen en dat horen we gelukkig maar al te vaak.

Geurproducten
Op het gebied in geurproducten voor je huis en auto hebben wij altijd een passend product. De merken; Ashleigh & Burwood, Millefiori milano, WoodWick, Yankee Candle, Boles d’olor zijn bij uitstek goede merken voor geurstokjes, geurkaarsen etc. De nieuwste diffusers met verlichting en bluetooth zijn tevens een mooie woonaccessoire voor je huis.

De cadeau- en feestartikelen zorgen ervoor dat we voor (bijna) ieder thema of feestje wat kunnen aanbieden. Gelukkig wordt het vieren van een feestje weer volop in gang gezet.

Regelmatig zie je ons verschijnen op facebook en (sinds kort) instagram, op onze website depottenbazaar. online zie je onze grootste merken. Voor een vraag mag je ook altijd bellen, mailen, appen of via het contactformulier.

GRAAG TOT ZIENS!

de PottenBazaar, Vlietplein 239, 06 36274027, https://www.facebook.com/depottenbazaar

Advertenties uit de krant