Afbeelding
Advertorial

Origineel met chocolade en meer

Algemeen

Het is alweer ruim negen jaar geleden dat Alma en Michel Moonen hun Smiley’s sweetest giftshop aan het Vlietplein openen. Toen een winkel met voornamelijk snoepgoed, maar nu staat Smiley’s voor Chocolat, Sweet Candy en Home Deco. Artikelen die men origineel verpakt cadeau kan doen.

Het winkelpaar is trots op het uitgebreide chocoladeassortiment en diversiteit in vormen en smaken. Ze krijgen er leuke reacties op. “Het is onze klanten en bedrijven niet ontgaan dat ze bij ons originele chocoladecadeautjes kunnen vinden. Het hele jaar door worden bij ons bestellingen geplaatst voor uiteenlopende gelegenheden. We hebben al heel veel mooie bestellingen voor huwelijken, jubilea en bedrijven mogen verzorgen. Heel bijzonder voor ons was dat we chocolade muzieknoten aan het Hilton hotel in Rotterdam mochten leveren. Die werden tijdens het jazzfestival uitgedeeld onder de gasten” vertellen Alma en Michel.

Het snoepaanbod is in de loop der jaren kleiner geworden. Meer ruimte kwam er voor chocolade. De winkel biedt nu keuze uit 75 soorten bonbons, 160 soorten chocolaatjes, 30 soorten tekstrepen en meer dan 100 chocolade geschenken. “Aangevuld met onze alom geprezen pindarotsen en chocolade spekken. Niet verwonderlijk dat de keuzestress hier alom aanwezig is, maar er is voor ieder wat wils” stelt het paar.

 “Als er speciale wensen zijn willen we altijd bekijken of we hiervoor kunnen zorgen. Omdat we veel in eigen beheer produceren kunnen wij ook veel maatwerk aanbieden. De richtlijn voor zulke bestemmingen is een week.”

Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht is nu het moment om Smiley’s te bezoeken om cadeau ideeën op te doen. Wees er tijdig bij als u voornemens bent iets te bestellen, want ambachtelijk werk heeft een beperkte capaciteit.

Advertenties uit de krant