Paul Elstak schuift op 9 februari aan voor BAR-talk
Paul Elstak schuift op 9 februari aan voor BAR-talk

Paul Elstak in talkshow Theater het Kruispunt

Algemeen

REGIO - DJ Paul Elstak is de hoofdgast tijdens de komende editie van BAR-Talk. Op woensdag 9 februari schuift de bekende dj aan bij de talkshow in Theater het Kruispunt. In deze avondvullende show van én voor de regio staan de actualiteiten over Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk centraal. Elstak is op bekend terrein, want hij woonde zelf jarenlang in Carnisselande. 

Paul Elstak maakte in de jaren ’90 naam binnen de muziekstroming happy hardcore. De geboren Hagenees scoorde enorme hits met zijn nummers Life is like a Dance, Rainbow in the Sky en Love U More. Die laatste twee werden zelfs klassiekers, nog altijd keren die nummers jaarlijks terug in de Top 2000. 

DJ Paul Elstak schuift als hoofdgast aan bij presentator Hans Groenendijk en zal vertellen over zijn carrière, zijn muziek, de gabberscene en het contrast met zijn rustige privéleven, dat zich dus jarenlang in de BAR-regio afspeelde. Ook krijgt hij én het publiek tijdens BAR-Talk een bijzondere muzikale ode te horen uit onverwachte hoek.

Talkshow

De derde editie van BAR-Talk vindt plaats op woensdag 9 februari in Theater het Kruispunt. Kaarten voor deze editie zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.bar-talk.nl.

In deze regionale talkshow wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek richt de talkshow zich op een breed geïnteresseerde lokale doelgroep. 

De talkshow wordt tevens opgenomen, dus het publiek krijgt ook een kijkje achter de schermen van een heuse opname. BAR-talk wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kruispunt Live, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet Ridderkerk, Albrandswaard en Carnisselande en Groener Gras Producties.

Advertenties uit de krant