ToBe Solisten Concours-winnaar Mauro Goossen 2021
ToBe Solisten Concours-winnaar Mauro Goossen 2021 Foto: Danny van der Weck

ToBe concours voor solisten

Algemeen

DORDRECHT - Talentvolle muzikanten uit de regio kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het achtste ToBe Solistenconcours op zaterdag 5 februari 2022 in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. 

Solisten van alle leeftijden en ook niet-ToBe cursisten kunnen mee doen aan deze wedstrijd. Het Solisten Concours is voor amateurs, met of zonder begeleiding en op alle instrumenten. Muzikanten studerend aan het Conservatorium zijn uitgesloten van deelname. Leerlingen van de Muziekschool Ridderkerk mogen zich wel aanmelden.

Spelen met orkest
Een vakkundige jury beoordeelt de gespeelde werken op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit.
Er zijn drie categorieën: tot 12 jaar, van 12 t/m 18 jaar en 19+. Per categorie zijn er drie mooie prijzen te winnen. Eén van de prijzen is het meespelen tijdens een concert van het Drechtsteden Jeugd Orkest.
Aanmelden kan tot 1 februari via de website van ToBe, www.tobe.nl/agenda. De kosten bedragen € 14,50 per deelnemer (€ 17,50 vanaf 21 jaar). Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl/nieuws  

Advertenties uit de krant