Restaurantkwaliteit voor thuis van Ross Lovell
Restaurantkwaliteit voor thuis van Ross Lovell

Restaurantbeleving thuis

Algemeen

RIDDERKERK - Restaurant Ross Lovell lanceert deze week een nieuwe service voor thuisgemak. Geïntroduceerd worden maand- en jaarabonnementen voor kant- en klaarmaaltijden van restaurantkwaliteit. Deze abonnementen zijn mogelijk voor zowel drie gangenmenu’s als alleen hoofdschotels. Ook zijn er abonnementen voor kinderen mogelijk.

“Maaltijdpakketten zoals die van bijvoorbeeld Hello Fresh zijn populair. Het bespaart mensen de tijd van boodschappen doen, maar daarna moet je er wel de tijd voor nemen om er in de keuken mee aan het werk te gaan. Wij gaan een stapje verder met luxe kant-en-klare maaltijden, die men thuis alleen maar warm hoeft te maken” vertelt Isabella Wildtham van Ross Lovell.
Het is al langer mogelijk om via de website van het restaurant menu’s en wijnen te bestellen, maar met de abonnementen kan de restaurantbeleving thuis worden vergroot. “Dat we nu alles moeten verpakken in plastic en folie vinden we heel jammer. Met de abonnementen wordt het mogelijk om alles in glazen schalen aan te bieden. Die kan men dan thuis eenvoudig in de oven schuiven. Ze kunnen weer retour bij het afhalen of de bezorging van de volgende maaltijd” licht Isabella toe.

Instructiefilmpjes
Gepaard met elke levering van de schotels gaat een QR-code, die leidt naar de instructies voor de laatste bereidingshandelingen thuis. Naast de tekst kan men ook een instructiefilmpje van rond een minuut bekijken. De abonnees mogen rekenen op gerechten die men gewoonlijk niet in eigen keuken maakt: “Bijvoorbeeld fazant met buikspek of heilbot op hoog culinair niveau.”
Keuze in de (wisselende) gerechten is er bij de abonnementen niet bij. Wel kan men vooraf aangeven of er dieetwensen of allergieën zijn.

Drie dagen goed
Met een maandabonnement kan men naar keuze twee of vier keer per maand genieten van een restaurantdiner thuis. De schotels kunnen op vrijdagavond bij het restaurant afgehaald worden. “Alles blijft drie dagen goed, dus je kunt het ook op zaterdag of zondag op tafel zetten” zegt Isabella.
Wie een jaarabonnement afsluit krijgt de maaltijden op vrijdagavonden (40 x in een jaar) gratis thuisbezorgd. Bovendien heeft men dan het voordeel van 25% korting op de menu’s. Voor kinderen zijn aparte abonnementen mogelijk voor de leeftijdsgroepen zes maanden, 0 t/m 4 jaar, 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 14 jaar. Men kan het geheel afmaken door ook te kiezen voor wijnabonnementen.
Alle informatie is te vinden in de webshop van Ross Lovell: www.rosslovell.nl.

Advertenties uit de krant