Afbeelding
ingezonden mededeling

Voordelige buurtdrogist met aandacht voor de klanten

Algemeen

Veel aanloop op het Vlietplein is er elke dag wel voor Trekpleister. De wekelijkse aanbiedingen lokken veel klanten naar de winkel. Verder is in deze drogisterij altijd wel het middeltje te vinden dat men nodig heeft.

Trekpleister is met ruim 200 winkels en zo’n 2000 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. Wekelijks bezoeken meer dan een half miljoen klanten een van de vestigingen van de drogisterijketen. Waarom? “Omdat Trekpleister de voordelige buurtdrogist is, met aandacht voor haar klanten!” 

Bij Trekpleister is altijd veel voordeel te behalen door veel acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een grote variatie aan health & beautyartikelen en branchevreemde producten. Daarnaast maken de vriendelijk en deskundige medewerkers van Trekpleister het verschil. Zij staan altijd klaar om een deskundig advies te geven over onder andere schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. 

Geschoolde medewerkers
Daarnaast zijn er elke week acties met artikelen, waarmee qua prijs wordt gestunt. Dit steeds wisselende aanbod bestaat uit onder meer speelgoed, kleine elektronische apparaten en leuke gadgets. Lang niet alles bereikt de winkel, maar via de webshop van Trekpleister kan men het wel allemaal bestellen. Vervolgens kan men het bestelde pakket eenvoudig in de winkel afhalen. Bellen om te bestellen of iets apart te laten leggen kan niet. Evenmin kan men telefonisch om informatie vragen. De directie van de winkelketen staat op het standpunt dat het winkelpersoneel niet gestoord mag worden door allerhande belletjes tussendoor. De geschoolde medewerkers van Trekpleister staan zo altijd voor de klanten in de winkel klaar. Zo maakt Trekpleister haar motto meer dan waar: Trekpleister, Altijd meer drogist voor jou!

De Trekpleister-vestiging op het Vlietplein is geopend op maandag van 10.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m woensdag van 8.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Advertenties uit de krant