Rijsoord door met Clemens Bastiaansen

Algemeen

RIDDERKERK - Clemens Bastiaansen zal ook het komende seizoen als hoofdtrainer verbonden blijven aan vv Rijsoord. In samenspraak met de TC en het bestuur is geconcludeerd dat er genoeg reden is om met elkaar door te gaan. 

“Het is een compliment naar staf en selectie om, ondanks de huidige stand op de ranglijst, te zien en ervaren dat de sfeer nog steeds uitstekend is. Ook de gespeelde wedstrijden tonen wel degelijk aan dat er voetballend nog steeds veel mogelijk is met de selectie” aldus de technische commissie.
Er wordt daarom met vertrouwen uitgekeken naar de voortzetting van de huidige competitie en wie weet wat daar nog mogelijk zal zijn. Clemens heeft al wel aangegeven dat het komende seizoen zijn laatste seizoen als hoofdtrainer zal zijn, waardoor de TC dus genoeg tijd heeft om naar een opvolger uit te zien. In het kielzog van Clemens blijven ook de beide assistent-trainers, Harold van der Ent en William Rijsdijk, aan onze club verbonden.

Voor de invulling van de verzorging heeft Rijsoord voor de rest van dit seizoen een opvolger gevonden voor Rens Boudestein (knie-operatie) in de persoon van Franky Paays. Hij heeft als medisch therapeut zijn sporen zeker al verdiend in het amateurvoetbal in onze regio.

Advertenties uit de krant