Het nieuwe bestuur van vv Rijsoord
Het nieuwe bestuur van vv Rijsoord

VV Rijsoord heeft weer een voltallig bestuur

Algemeen

RIDDERKERK - Tijdens de algemene ledenvergadering van vv Rijsoord zijn de kandidaten die zich verkiesbaar hadden gesteld voor de diverse vacatures gekozen. De Rijsoordse voetbalclub beschikt nu gelukkig weer over een voltallig bestuur.

Een mooie mix van mensen met ervaring op uiteenlopend gebied (her)start vol energie met het besturen van de bloeiende en groeiende vereniging én met het maken van plannen voor bijvoorbeeld de viering van het 100-jarig bestaan en een meerjarenplan, waarmee de club de komende jaren vooruit kan. Dat doen de enthousiaste bestuursleden natuurlijk samen met de verschillende commissies die de club rijk is, talloze vrijwilligers en de leden en sponsoren.

Voorzittersduo
De functie van voorzitter wordt de komende drie jaar ingevuld als “duobaan”. Ramon de Borst en Gerda Kranendonk zullen beiden de taken van voorzitter vervullen.
Op de foto staat het nieuw gevormde bestuur:
Achter van links naar rechts: Emo van Dijk (Technische zaken), Ramon de Borst (Voorzitter), Piet van der Meulen (Penningmeester), Marcel van Duffelen (Jeugdvoorzitter),
Voor van links naar rechts: Sabrina Boekhout (Secretaris), Gerda Kranendonk (Voorzitter), Karin Vaandrager (Algemene zaken)

Advertenties uit de krant