Afbeelding
Advertorial

Mozaïk is meer dan een lunchroom

Algemeen

Het op het Vlietplein gevestigde grandcafé Mozaïk is meer dan een lunchroom. Men kan zowel ’s middags als ’s avonds genieten van de mediterraanse gerechten, die er als snacks of schotels worden bereid. Men kan er binnen voor aan tafel en bij mooi weer buiten met een glaasje zitten. Afhalen en thuisbezorgen is ook mogelijk.


De menukaart van Mozaïk biedt ruime keus voor de liefhebbers van döner, kebab, pizza’s en pasta’s. Ook kan men er terecht voor traditionele dürüm, shoarma en kipsaté. Voor de snelle hap zijn er broodjes en pita’s. Uitgebreider zijn de schotels met Turks brood en de schotels die worden geserveerd met salade, friet of gefrituurde aardappelbolletjes.
Specialiteiten van het huis zijn onder meer de Mozaïk speciaal schotel (gestoofde ossenhaas in roomsaus), Bon file schotel (gegrilde ossenhaas met gorgonzola champignonsaus), Iskender schotel (geroosterd kalfsvlees met yoghurt en stukjes brood in tomatensaus), Kavurma schotel (gestoofd lams- of kalfsvlees met ui en paprika in pikante tomatensaus) en de Pirzola schotel (gegrilde lamskarbonade op ambachtelijke wijze gekruid).

Kapsalon
Met de mixx grill kan men vijf soorten vlees op het bord krijgen, compleet met rijst, aardappelen en rauwkost. Er zijn ook combischotels met twee of drie soorten vlees. Een kapsalon kan bij Mozaïk besteld worden met kalfsvlees, lamsvlees, döner of kipfilet. Recent is de kaart uitgebreid met rijk aangeklede sandwiches. Deze zijn te bestellen met onder meer kipfilet, döner en gekruid gehakt met friet in het brood of friet apart plus kaas, mayonaise en samurai. Het pizzamenu biedt keus uit 25 verschillende pizza’s.

Klantwaardering
Voor afhalen of thuisbezorging kan men online bestellen. Mozaïk is aangesloten bij Thuisbezorgd.nl. De waarderingen van de klanten zijn goed. Op een maximum van vijf sterren scoort Mozaïk met de klantbeoordelingen 4,5. De bezorgtijden zijn maandag t/m donderdag van 11.30 tot 00.00 uur, vrijdag van 11.30 tot 01.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 01.00 uur en zondag van 14.00 tot 23.00 uur.

Vlietplein 241, 2986 GM Ridderkerk, telefoon 0180 499 929https://grandcafemozaik.nl/

Advertenties uit de krant