Vorig jaar was het paaseieren zoeken in het Donckse Bos een succes
Vorig jaar was het paaseieren zoeken in het Donckse Bos een succes

Paaseieren zoeken op Buitenplaats Het Huys ten Donck

Algemeen

RIDDERKERK - Na het succes van vorig jaar biedt Stichting Het Huys ten Donck in samenwerking met Ideeteam Slikkerveer wederom de mogelijkheid voor kinderen om met hun families Paaseieren te komen zoeken in het Donckse Bos.

Op Tweede Paasdag (maandag 18 april) kan er in het bos naar eieren worden gezocht. Voordat men op de plek komt waar de Paashaas eieren heeft verstopt zijn er op de route diverse paasactiviteiten in de vorm van puzzelen, tellen, sport en spel. Het belooft zo een leuke familiewandeling te worden.
De starttijden zijn vanaf 11.00 tot en met 16.00 uur. Deelname kost € 2 per persoon. Dit tarief geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Kaarten zijn online verkrijgbaar via: www.ticketview.nl/shop/huystendonck, waar men de gewenste starttijd en het aantal personen kan doorgeven. Er geldt een maximum aantal kinderen per uur.

Picknicken
Langer genieten in het Donckse Bos is bij goed weer mogelijk met een compleet verzorgde picknick. Een picknick op het gazon (inclusief het gebruik van picknickdekens) kost € 50 voor twee volwassenen en twee kinderen. Ook dit is vooraf te bestellen via de site.
Ravott Koffie zal weer aanwezig zijn voor het schenken van koffie, thee, chai en warme chocolademelk. De entree is bij het Tiendgebouw op het terrein rechts van Het Huys ten Donck. Een parkeerplekje moet men zoeken op de Donckselaan of op de Ringdijk tegenover het landgoed. Wie speciale vragen heeft kan contact opnemen met Anja de Geus via: wjdegeus@hetnet.nl.

Advertenties uit de krant