De bloembakken kunnen weer gevuld worden
De bloembakken kunnen weer gevuld worden

Weer verkoop bij G&G Tuinplanten

Algemeen

RIDDERKERK - Het verkoopseizoen van G&G Tuinplanten aan de Pruimendijk in Rijsoord is weer begonnen. De tuinplantenkwekerij van de familie Scheurwater opende vandaag weer de deuren. 

“We zijn in januari gestart met het vullen van de bloembakken, baskets en hangbuidels. Dat doen we al meer dan 35 jaar met de hand in onze eigen kassen. Kleurrijk gevulde bloembakken en grote hanging baskets zijn sinds jaar en dag ons handelsmerk. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld paars met roze, vaak gecombineerd met wit. Of juist allerlei bonte kleuren. Wie op zoek is naar kleur in de tuin, kan zeker iets moois vinden.”

Waterreservoir
Veel bloembakken zijn voorzien van een waterreservoir. Dat maakt het onderhoud gemakkelijker, en vermindert het risico dat de wortels verdrinken. Ook de hangbuidels zijn voorzien van een extra watergeefhulp. Zo houd je nog langer plezier van de bloemen. Daarnaast verkoopt G&G Tuinplanten ook speciale plantenvoeding en professionele potgrond.

Ophalen bestellingen
Klanten die vanaf februari hun gebruikte bloembakken hebben ingeleverd, kunnen nu hun bestellingen weer ophalen.
G&G Tuinplanten is te vinden aan de Pruimendijk 55, vlak na de tunnel bij De Theetuin en vv Rijsoord. De winkel is ‘s middags vanaf 13.30 uur geopend op dinsdag, woensdag en donderdag, vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Advertenties uit de krant