Afgelopen zaterdag werd Lottie's Boetiek geopend.
Afgelopen zaterdag werd Lottie's Boetiek geopend.

Lottie’s Boetiek

Algemeen

Met de opening van haar eigen boetiek ‘Lottie’s Boetiek’ in winkelcentrum De Ridderhof, is voor Lotte van Mastrigt een lang gekoesterde droom uitgekomen. Zaterdag 23 april vond onder grote belangstelling de officiële opening plaats. De hele dag werden bezoekers getrakteerd op een welkomstdrankje.

In haar winkel biedt Lotte voor ieder wat wils. Van rokken, jurken en jassen tot aan enkelbandjes en oorbellen. Voor een complete outfit kan men bij de enthousiaste ondernemer terecht. Uitgangspunt bij het kiezen van de collecte en de inrichting van haar winkel is het thuisgevoel. Lotte: ,,Iedereen is welkom in de winkel en ik wil de mensen dat gevoel ook direct geven bij binnenkomst.”

Twee jaar geleden is Lotte ‘Wallabag’ begonnen. Wallabag is een webshop waarin ze tassen te koop aanbiedt. Uitgekeken op de saaie luiertassen, bedacht de jonge moeder dat tassen waar veel spullen in kunnen, ook leuk kunnen zijn. 

Wallabag is in de ogen van Lotte de ideale tas voor iedereen die van gemak houdt, maar er toch gezellig bij wil lopen. Alle tassen zijn met liefde gemaakt en de stoffen met zorg uitgekozen. De tassen zijn nu ook in de winkel te verkrijgen.

Tot en met 30 april biedt Lotte 15 procent welkomstkorting op de gehele winkelcollectie.

Ridderhof 40, Ridderkerk.
Instagram @Lottiesboetiek

Advertenties uit de krant