Afbeelding

Inschrijving voor Bouwstad

Algemeen

RIDDERKERK - Van 11 t/m 15 juli organiseert Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer haar jaarlijkse “Bouwstad”. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan dit huttendorp.

Inschrijven kan per groep van maximaal zeven kinderen of individueel. Kinderen die individueel inschrijven worden door de organisatie ingedeeld bij leeftijdgenootjes. Er geldt ook een maximum aantal kinderen dat aan deze vakantieactiviteit meedoen. Vol = vol, dus is het zaak om niet te lang te wachten met inschrijven.

Deelname kost € 5 per kind voor de hele week, inclusief een lunch tussen de middag en onbeperkt limonadesiroop of water. Men kan bij de inschrijving aangeven of de kinderen zelf naar huis mogen of niet. In verband met de veiligheid kunnen kinderen niet meer in- en uitlopen van het terrein, ook als zij alleen naar huis mogen. Vanaf 15.00 uur is het mogelijk dat kinderen naar huis vertrekken die alleen naar huis mogen.

Het inschrijfgeld moet direct voldaan worden. Inschrijven kan in WVC Slikkerveer aan de Reijerweg 62. Voor meer informatie kan men bellen of mailen naar: 06 4098 8261 of info@sws-slikkerveer.nl. Inschrijven kan niet telefonisch of per mail.

Advertenties uit de krant