Client doing hair cut at a barber shop salon
Client doing hair cut at a barber shop salon
Ingezonden Mededeling

De beste barbier in Ridderkerk en omstreken

Algemeen

Hoe krijgen mannen hun baard zo mooi? Bezoek eens een barbier. Bekijk hier de top 5 barbershops van Ridderkerk.

Als je in Ridderkerk en omstreken naar het straatbeeld kijkt, zal het je zeker niet ontgaan zijn. Je ziet steeds meer mannen met prachtige baarden. De meeste mannen die wel eens hun baard hebben laten groeien, zullen ervaren hebben dat een mooie baard krijgen nog zo makkelijk niet is. Hoe krijgen die mannen die je ziet dan zo’n mooi verzorgde baard? Het geheim is dat zij naar een barbier gaan. Dit oude beroep heeft een revival gemaakt. Naar welke barbier in Ridderkerk je moet gaan, daarover lees je meer in deze lijst met de 5 beste barbiers in Ridderkerk en omstreken voor mannen met een baard. Wil je liever zelf je baard leren verzorgen? Als je je baard zelf wilt trimmen, kun je het beste advies inwinnen bij debaardman.nl.

5 beste barbiers in Ridderkerk en omstreken voor mannen met een baard

Daar komen ze; de 5 beste barbiers in Ridderkerk en omstreken.

1. BarbershopBoss

Op nummer 1 hebben we BarbershopBoss gezet. Deze salon heeft alles wat je van een barbershop verwacht. De inrichting, het aanbod en zelfs de mensen die er werken passen er perfect bij. Als je de prachtige baard van de heren ziet die jou gaan behandelen, zul je zeker vertrouwen erin hebben. Ze scoren een 4,9/5 in Google op basis van 51 reviews.

2. Farsi Brothers

Op 2 staan de Farsi Brothers. Ook deze barbier in Ridderkerk heeft zijn inrichting goed voor elkaar. Zij hebben op BarberSociety Live in 2018 en 2019 een prijs in de wacht gesleept. Dit is een jaarlijks barber evenement in Amsterdam. Zeker iets om trots op te zijn dus. En ook de Farsi Brothers zijn dit; het staat bovenaan hun Instagram account. Waarom dan toch op nummer 2 in deze lijst? Op de website is erg weinig informatie te vinden, hoewel je op hun socials meer foto’s kunt zien.

3. Kapper van der Steen

Kapper van der Steen staat in deze lijst op plek 3. Deze barbershop heeft niet zo’n typische barbershop uitstraling, maar is meer een normale kapsalon. Maar, niet iedere man zit te wachten op die hele barbershop beleving. Bovendien zit deze kapper al sinds de jaren 30 in Ridderkerk. Er is dus zeker ervaring aanwezig. Ook hier zijn er weinig tot geen foto’s op de website te vinden. Dit is jammer, maar zeker geen reden om niet langs te gaan. Het is bovendien een goedkope barbershop in Ridderkerk, waardoor het voor iedereen betaalbaar is. 

4. Ramin The Barbershop

Ramin The Barbershop kan je baard verzorgen, maar is zeker de moeite waard om te bezoeken voor een fade. Op hun Instagram account zie je dat ze op dit gebied echt perfect werk leveren. Ze geven aan dat je als een koning behandeld wordt. En je kunt eigenlijk ook niet minder verwachten als je de kroon in hun logo ziet! 

5. Frapo’s Herenkapper

Frapo’s Herenkapper is met meer dan 35 jaar ervaring gerust een specialist te noemen. De website heeft wederom weinig foto’s, maar de prijzen zijn zeker de moeite waard om het uit te proberen.

Conclusie

Ridderkerk telt opvallend veel goede barbershops en herenkapsalons. Uiteraard is de prijs daarbij wel belangrijk, aangezien je voor een mooi getrimde baard wel regelmatig naar de barbier moet gaan. Kijk wat bij jou past en welke baardsalon in Ridderkerk het beste past bij jouw wensen.

Advertenties uit de krant