Living room interior wall mockup in warm tones with leather sofa which is behind the kitchen.3d rendering
Living room interior wall mockup in warm tones with leather sofa which is behind the kitchen.3d rendering
Ingezonden Mededeling

Hoe de Ridderkerkerkers hun huis inrichten

Algemeen

Sfeer aanbrengen in je woning? Met tweedehands design items is het mogelijk en kost het bovendien weinig. Lees verder.

Ridderkerk heeft veel nieuwbouw, van oude nieuwbouw tot nieuwe nieuwbouw. Voor veel Ridderkerkers zal het daarmee een uitdaging kunnen zijn om sfeer aan te brengen. Want als alles nieuw en strak is, waar is dan de gezelligheid? Als je zelf ook ervaart dat het nog best lastig is om je woning sfeervol te maken, lees dan zeker verder. Want ook in Ridderkerk wordt Whoppah steeds bekender. Deze marktplaats voor tweedehands designmeubels, kunst en andere exclusieve items biedt bovendien mogelijkheden voor ieder budget. 

Design meubels kopen: haalbaar voor iedereen

Als je denkt aan design meubels, denk je aan gewaagdere vormen, spannende designs en mooie kleuren. Je denkt aan een exclusief interieur, waarvan gasten meteen onder de indruk zijn. Maar je denkt ook aan hoge prijzen. Aan duizenden euro’s voor een tafel en nog eens honderden euro’s per stoel. De eerste punten kloppen allemaal, maar de laatste niet. Want tweedehands design items zijn er in alle prijsklassen. Hierdoor is voor ieder budget een unieke inrichting mogelijk.

Welke tweedehands designmeubels kopen?

Designmeubels zijn uitgesproken. Daardoor is het voor een persoon die geen achtergrond in interieurvormgeving heeft, moeilijker meubels kopen dan bij de bekende woonwarenhuizen. Begin daarom met de grote meubels. Kies voor de eethoek en zithoek designmeubels die goed bij elkaar passen. Dit kan van dezelfde designer zijn, uit eenzelfde tijdsperiode of in dezelfde stijl. Vaak zegt het land van afkomst ook al voldoende. Bijvoorbeeld designmeubels van verschillende designers maar uit hetzelfde land, passen vaak goed bij elkaar. 

Design en Rotterdam

Rotterdam en omgeving staan vol interessante kunst en prachtig ontworpen bouwwerken. Moderne kunst is de Rotterdammer en ook de Ridderkerker niet vreemd. Dit kan daardoor prima de reden zijn dat in deze omgeving er ook anders naar nieuwe designs gekeken wordt. Breng deze stijl ook in je woning aan, en ga eens op zoek naar designmeubelen. Doe je dit tweedehands, dan kan het prima zijn dat je voor de prijs van één nieuwe designtafel tweedehands je hele eethoek in kunt richten.

Advertenties uit de krant