Afbeelding
Ingezonden mededeling

Hoe met groothandel tassen bedrijven in Ridderkerk kunnen opvallen

Algemeen

Een leuke give-away of een mooi product om te verkopen? Tassen groothandels hebben tegenwoordig veel te bieden.

De plastic tas gratis meegeven is al langere tijd niet meer mogelijk. Dit fenomeen heeft echter een hele revolutie teweeggebracht in hoge kwaliteit tassen die bedrijven voor weinig meegeven. De reclamekracht van groothandel tassen lijkt daarmee herontdekt. Van mooie materialen tot unieke designs; er valt veel te ontdekken. Bovendien zijn deze tassen voor bedrijven steeds duurzamer en bieden ze een lange levensduur. Goedkoop reclame maken gericht op naamsbekendheid: wie wil dat nu niet? 

Wat kun je bij een groothandel in tassen vinden?

Tegenwoordig is er veel meer te koop dan alleen de big shoppers. Van luxe katoenen tassen tot rugtassen, er is een nieuw assortiment te ontdekken. Als je de laatste tijd niet meer gezocht hebt op groothandel tassen, tassen groothandel of andere zoekwoorden, dan zul je verrast zijn van de nieuwe opties die bedrijven hebben. Prijzen variëren van enkele euro’s voor goedkope boodschappentassen tot slechts een paar tientjes voor hoogwaardige rugtassen en sporttassen. Deze hoogwaardige tassen kun je ook prima als wederverkoper aanbieden.

Tassen voor meer type bedrijven interessant

Dacht je vroeger bij groothandel tassen en tassen groothandel aan de supermarkttassen, tegenwoordig is dat heel anders. Voor heel veel type bedrijven zijn promotionele tassen geschikt. Denk aan de sportscholen die tassen uitgebracht hebben. Een leuke give-away die daarna voor jaren goedkope reclame zorgt. Als je als bedrijf denkt: zijn tassen wel iets voor mij? Geef het dan zeker een kans, want nogmaals er is veel veranderd. Stel je hebt een accountantskantoor of notariaat, wat voor tas zou je dan mee kunnen geven? Wat dacht je van een mooie tas voor documenten? Voor schoenmakers en schoenenwinkels zijn er natuurlijk schoenentassen, voor winkels zijn er kleine trekkoord tassen en voor hotels mooie toilettassen.

Staffels op groothandel tassen

Als ondernemer ken je vast andere ondernemers. Ga eens na wie nog meer zin heeft om tassen te kopen. Want met een hogere oplage krijg je een hogere korting. Als je voor je eigen bedrijf tassen bestelt, is het goed om na te denken over een mooie bedrukking. Eenmaal hier goed over nagedacht, kun je zo voor jaren genoeg tassen bestellen.

Advertenties uit de krant