Arie Westdijk in het magazijn van AW Accu
Arie Westdijk in het magazijn van AW Accu

AW Accu in nieuw pand

Algemeen

RIDDERKREK - Accuspecialist AW Accu is met een nieuw pand in Ridderkerk helemaal klaar voor de toekomst.

Arie Wesdijk (vandaar ‘AW’) startte AW Accu in 2008. “Het was midden in de crisis. We deden het gewoon aan huis. Al snel kwam er een container en een garagebox bij” vertelt hij.
AW Accu heeft naam gemaakt als groothandel, webshop en importeur van alle maten accu’s. “Dat varieert van een accu voor een scooter tot de grootste maten accu’s. En wat tegenwoordig heel belangrijk is: we hebben heel veel op voorraad”, legt Arie Wesdijk uit.
Al in 2009 betrok het snel groeiende bedrijf een nieuw pand aan de Fennaweg in Barendrecht. Dat is inmiddels te klein. “We groeiden zo uit ons jasje, dat we op zoek gingen naar een stuk grond. In eerste instantie zochten we in Barendrecht. Uiteindelijk hebben we met ontwikkelaar U-Build een stuk grond in Ridderkerk gevonden.”

Nieuwe uitdagingen
Op 1 juli kregen Arie Wesdijk en zijn echtgenote de sleutels van het pand dat nieuw is gebouwd aan de Florijnstraat, net over de grens van Barendrecht. “Wij staan voor een goede prijs, kwaliteit en service. Als één van die drie niet in orde is, dan gaat het niet goed met je bedrijf”, vervolgt Wesdijk. Hij kwam zelf bij toeval in deze sector terecht. En dat bevalt nog steeds goed. “Ik vind de techniek heel leuk. Momenteel zijn er weer nieuwe uitdagingen. Bijvoorbeeld: hoe slaan we de energie uit zonnepanelen op als we van het gas af moeten. We zijn met een Europese fabrikant bezig om dat op te pakken. Die ontwikkelingen maken het werk leuk.”

Vlakbij snelweg
Het nieuwe pand biedt de ruimte voor de medewerkers van AW Accu om nieuwe projecten te ontwikkelen. De locatie op bedrijventerrein Cornelisland is vlakbij de snelweg. Dat is praktisch voor de klanten van het bedrijf die een bestelling komen halen. Het is ook handig voor de medewerkers van AW Accu zelf, die door het hele land accu’s leveren.
AW Accu is gevestigd aan de Florijnstraat 16 in Ridderkerk.
www.awaccu.nl

Advertenties uit de krant