Jenneke van der Wel me de chocoladedoosjes die ze gaat vullen.
Jenneke van der Wel me de chocoladedoosjes die ze gaat vullen.

Terug met chocolade op vroegere plek

Algemeen

RIDDERKERK - Op vrijdag 5 augustus opent Jenneke van der Wel haar nieuwe winkel Chocolade en zo aan het Sint Jorisplein in het centrum van Ridderkerk. Zij is hiermee terug op de plek die ze 18 jaar geleden verliet.

In het hart van Ridderkerk verkocht Jenneke vanaf 1992 kwaliteitschocolade van “Le Bonheur”. De in een kiosk op het Raadhuisplein gevestigde chocoladewinkel werd in 1995 door haar overgenomen. De centrumvernieuwing bracht “Le Bonheur” naar het Sint Jorisplein. Jenneke stopte in 2004 met haar winkeltje omdat dit niet meer was te combineren met de zorg voor haar jonge kinderen. Toen ze enkele maanden geleden het aanbod kreeg om de winkelruimte weer te gaan huren hoefde ze niet lang na te denken. “Het ging direct weer kriebelen. Ik heb mijn baan opgezegd en ga hier weer helemaal voor” klinkt het enthousiast. Ook met de nieuwe naam staat Jenneke voor chocolade en bonbons van hoge kwaliteit. “Er wordt chocolade verkocht waar niet eens of amper cacao in zit. Niet te vergelijken met chocolade met echte cacao. Ik heb ook hagelslag, waarmee je het verschil echt kunt proeven” zegt ze. Het ‘en zo” achter chocolade staat voor cadeauartikelen en kleine woonaccessoires. Daarbij zal Jenneke weer net als vroeger voor leuke cadeaupakketten met chocolade zorgdragen. “Ik heb al leuke reacties gehad van mensen die mij hier bezig hebben gezien. Ze vinden het leuk dat ik weer terugkom en komen straks zeker langs” aldus de onderneemster. 

Als openingsaanbieding heeft Chocolade en zo 500 gram bonbons voor € 11. Deze aanbieding geldt alleen voor komende vrijdag en zaterdag. Chocolade en zo (Sint Jorisplein 50) is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30, vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Advertenties uit de krant